Ливърпул е стартирал преговори с Фиорентина чрез посредници относно потенциалното

...
Ливърпул е стартирал преговори с Фиорентина чрез посредници относно потенциалното
Коментари Харесай

Ливърпул започва офанзива за Амрабат

Ливърпул е стартирал договаряния с Фиорентина посредством медиатори по отношение на евентуалното привличане на полузащитника Софиан Амрабат, оповестява Sky in Italy. Мърсисайдци настойчиво търсят нов опорен халф, откакто изгубиха борбите с Челси за Мойсес Кайседо и Ромео Лавия, въпреки че се бяха договорили със съответните им клубове Брайтън и Саутхемптън. Въпреки това, самите футболисти избраха да заиграят на „ Стамфорд Бридж “.

През цялото лято пък Манчестър Юнайтед се интересуваше от Амрабат, който е работил дружно с мениджъра Ерик загар Хаг в Утрехт.

Ливърпул обаче е подготвен да изпревари „ алените дяволи “ за мароканеца, защото мениджърът Юрген Клоп е твърдо решен да добави още един халф към своя състав след привличането на Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай.

Трансферният гуру Фабрицио Романо добавя, че към момента „ алените “ не са отправили публична оферта, само че е сбъднат контакт с Фиорентина, с цел да разбере изискванията по възможната договорка. Порталът Tranfermartk.com прави оценка цената на 26-годишния Амбарат на 30 милиона евро. Договорът на мароканския национал с „ виолетовите “ до идващото лято.

На „ Анфийлд “ занапред ще вземат дефинитивно решение, като Ливърпул към момента изследва пазара, с цел да избере нов отбранителен полузащитник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР