Listen Without Prejudice на Джордж Майкъл, който почина на Коледа

...
Listen Without Prejudice на Джордж Майкъл, който почина на Коледа
Коментари Харесай

Джордж Майкъл отново оглави класациите

" Listen Without Prejudice " на Джордж Майкъл , който умря на Коледа предходната година, още веднъж е на върха в английската ранглиста за албуми. Албумът бе на върха и преди 27 години.

Ремастерираната версия на албума от 1990 година, бе пусната в продажба на 20 октомври. През първата седмица след появяването й на пазара са продадени 56 000 копия от нея във Англия. Това е връх за преиздаден диск.

 10 емблематични песни на Джордж Майкъл (ВИДЕО)
10 емблематични песни на Джордж Майкъл (ВИДЕО)

Певецът умря точно на Коледа

" Listen Without Prejudice " е вторият солов албум на Джордж Майкъл, откакто той напуща дуото Wham!. Той е продаден допълнително от 8 милиона копия в целия свят. От него е и паметната Freedom.

Преди неочакваната си кончина Джордж Майкъл се бе заел персонално с преиздаването на диска. Ремастерираната му версия включва неиздадени части, ремикс на " Fantasy " с присъединяване на Найл Роджърс, както и видеозапис на акустичен концерт в границите на предаване " MTV Unplugged " от 1996 година

Издаването на новата версия на диска съответства с излизането на документалната лента " Джордж Майкъл: Freedom " по екраните на 16 октомври.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР