Липсващ документ от Националната агенция по приходите отложи решението на

...
Липсващ документ от Националната агенция по приходите отложи решението на
Коментари Харесай

Проблем с данъците отложи разрешението за телевизията на БСП

Липсващ документ от Националната организация по приходите отсрочи решението на Съвета за електронни медии за старт на малкия екран на Българска социалистическа партия. Това стана ясно на съвещание на медийния регулатор. Тяхна инспекция посочила, че юридическото лице "Българска свободна телевизия " има обществени отговорности, само че не е ясно какъв е техният размер. Сега социалистите разполагат със седмица, с цел да показват уверение за размера на дължимото, заяви БНР.

На 27 септември персонално водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова внесе в Съвет за електронни медии документи за регистрация на партийната медия. Предвижда се от 31 декември да стартира излъчването 24-часова стратегия по спътник и кабел. Нинова даде и детайлности към програмната скица и концепцията на медията.

Целта на малкия екран била да отговори на потребността от независимост на изложение на мнение, от справедлива и достоверна информация. Акцент ще са новините, публицистичните излъчвания и проверяващата публицистика. Телевизията ще излъчва наживо значими политически събития. Ще има излъчвания за история, за "образованието с патриотична устременост ", за фамилни полезности и обичаи и други Ще има и стратегии, отдадени на локалната власт - за триумфите и проблемите на хората в дребните обитаеми места. Предвидено е и предаване за младата публика.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР