Лионел Меси и Пари Сен Жермен са постигнали принципно споразумение

...
Лионел Меси и Пари Сен Жермен са постигнали принципно споразумение
Коментари Харесай

Меси постигнал договорка с ПСЖ за нов договор

Лионел Меси и Пари Сен Жермен са постигнали кардинално съглашение за удължаването на контракта му, оповестява „ Le Parisien “. Двете страни са създали съдбоносен пробив в договарянията си по време на Световното състезание в Катар. По време на шампионата в Доха се организира решаваща среща сред Хорхе Меси – сътрудник и татко на играча с Насер Ал-Хелайфи, президент на ПСЖ, на която са били утвърдени основите на новото съглашение.

Преди три месеца спортният шеф на ПСЖ Луис Кампос стартира диалозите с Хорхе Меси и обкръжението на играча, с цел да предложи вид за продължаването на съглашението.
 
В началото на декември двете страни съвсем бяха постигнали единодушие, само че към момента имаше някои аспекти за завършване, които към този момент бяха конкретизирани на срещата в Доха.

Споразумението може да бъде завършено и подписано след завръщането на Лионел Меси от ваканцията му след Световното състезание.

Споразумението може да бъде за един сезон плюс още един спомагателен, който не е наложителен.

Настоящият контракт на Лео Меси с ПСЖ изтича на 30 юни 2023 година.

Желанието на аржентинеца е да продължи договора си с френския клуб и заради тази причина той е в положение да одобри отправеното му предложение. Всъщност това е единствената оферта, която е получил за момента.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР