Линкълн Ред Импс стана шампион на Гибралтар за четвърти пореден

...
Линкълн Ред Импс стана шампион на Гибралтар за четвърти пореден
Коментари Харесай

Кун Теменужков стана шампион на Гибралтар

Линкълн Ред Импс стана първенец на Гибралтар за четвърти следващ сезон, откакто в среща от последния кръг на локалното състезание удържа 1:1 против огромния си противник Сейн Джоузеф. Българският нападател Кун Теменужков не беше в групата за мача поради разтежение, а последно беше на терена приуспеха с 3:0 над Магпайс предходната седмица, когато вкара и гол.

Така след 25 кръга " червено-черните " от Гибралтар приключиха на върха с 65 точки, с 2 пред Сейнт Джоузеф. Титлата е общо 28-а за отбора в цялата му история. Трети се подреди съставът на Магпайс с 46, а Линкълн Ред Импс изпраща превъзходен сезон, защото две седмици по-рано завоюва и купата на английската територия на Иберийския полуостров.

Срещата мина с доста страсти и за двете публики, като Сейнт Джоузеф поведе в резултата преди почивката. Пабло Родригес направи 1:0 в 28-ата минута, откакто беше изтърван от бранителите на Линкълн.

През второто полувреме първенците имаха доста компликации, а от горната страна на всичко бяха понижени до 10 индивида, когато Манди Соса получи втори жълт картон за фаул против Кристиан Аснар и беше изпъден. И все пак, когато течеше 89-ата минута, резервата Хуанфри изравни. Съдията даде 9 минути добавено време, като се играха 10 и половина, само че отборът на Линкълн устоя финалния напън на съперника.

Така тимът чака жребия за първия квалификационен кръг в Шампионската лига, който ще се тегли на 18-и юни.
 Специя и Петко Христов резервираха мястото си в Серия
Специя и Петко Христов резервираха мястото си в Серия " Б "

Вальо Антов пък има късмет за Серия " А "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР