Лили-Роуз Деп и певецът Уикенд бяха посрещнати от възторжени фенове

...
Лили-Роуз Деп и певецът Уикенд бяха посрещнати от възторжени фенове
Коментари Харесай

„Идолът“ с премиера в Кан

Лили-Роуз Деп и артистът Уикенд бяха посрещнати от възторжени почитатели на премиерата на „ Идолът “ на кинофестивала в Кан, заяви Ройтерс. Сериалът, основан от създателите на " Еуфория ", беше най-очакваната телевизионна продукция.  

Травис Скот, Стела Максуел и Джулия Фокс, облечена в рокля от пластмаса и черно червило, се причислиха към Лили-Роуз Деп и артиста, който към този момент се показва с рожденото си име Ейбъл Тесфайе - звездите на сериала. Червеният килим беше обкръжен от крещящи почитатели.  

Сериалът е първото актьорско присъединяване на попзвездата. В " Идолът " той играе ролята на Тедрос, импресарио в клуб в Лос Анджелис. Джени Ким от пристан поп групата " Блекпинк " също прави актьорския си дебют. 

Дан Ливай, Ханк Азария и умрялата през 2022 година американска актриса Ан Хеш също ще се появят в сериала.  

Тесфайе е съсценарист и един от създателите на концепцията, стояща зад " Идолът ", дружно със Сам Левинсън, който е измежду основателите на сериала " Еуфория ".  

Певецът счита, че почитателите му са лоялни и отдадени, тъй че ще го последват на всички места, сподели Левинсън.  

Идеята за „ Идолът “ е да се покаже какво се случва, когато попзвезда се влюби в неверния човек и никой не приказва за това, добави той.  

Уикенд е прочут с песните „ Blinding Lights “ и „ Starboy “. Лили-Роуз Деп, която е щерка на Ванеса Паради и Джони Деп, изигра ролята на Айседора Дънкан през 2016 година в „ Танцьорката “.

„ Идолът “ ще стартира да се излъчва на 4 юни.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР