Лили от Канатица“, която е вдовица с три деца, преминала

...
Лили от Канатица“, която е вдовица с три деца, преминала
Коментари Харесай

Женски екшън! Желязната вдовица се закани на балерината във „Фермата“: Не виждам това е нея

Лили от „ Канатица “, която е вдовица с три деца, минала през бурите на живота ще се изправи против изящната, само че извънредно волева балерина Мартина от „ Елбетица “ в елиминационния екипен двубой в понеделник. Двете ще би трябвало неведнъж да се катерят по висок дирек, да изваждат стъпалата му, да слизат назад и да ги закачат на различен дирек, до момента в който останат без мирис.
„ Битката е за устойчивост. Аз съм готова, съперничката ми – също. Разликата във възрастта ни е огромна, Мартина може да ми е щерка. Но в мен има доста повече спортна завист, каквато не виждам в нея “, разяснява Лили преди дуела.
В останалите самостоятелни конфликти също ще хвърчат искри. Операторката в прът център Иванка от „ Канатица “ ще се опита да се освободи по-бързо от висяща въжена клетка от съперниката си, актрисата Присияна от „ Елбетица “, която също е окуражена за победа. Актьорът Петър от зеления отбор и операторът на пристанище Георги от аления пък ще се състезават в цепенето на ритловици. Двата тима ще би трябвало да покажат също познания на въпросите от Алманаха и да вземат участие в тежка щафета, написа ХотНюз.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР