Лили Иванова танцува с граничар на ретро снимка от поредната

...
Лили Иванова танцува с граничар на ретро снимка от поредната
Коментари Харесай

С кого танцува Лили

Лили Иванова танцува с граничар на ретро фотография от следващата серия носталгия по младостта, която поп примата пусна в формалните си страници в обществените мрежи. Тя се похвали и с други снимки с военни, правени преди 43 години в едно от най-строго охраняваните села през социализма - Звездец в Странджа наоколо до българо-турската граница.  През 1977-а Лили Иванова изнася специфичен концерт за граничарите и за фамилиите в селото. На фрагментите  е заобиколена от усмихнати униформени, които я слушат в възторг, а локалните са довели и децата си. Лили прецизира, че фотосите са й изпратени от Филип Александров.

38-годишната тогава певица е облечена с дълга бяла рокля и е с къса черна коса. „ Ако българките бяха като Лили Иванова, нямаше да сме на тоя хал ", е написала под ретро фотосите Ирина Бояджиева. 

Заради топлите си връзки с Българската войска през юли 2009-а примата на родната сцена беше удостоена със званието полковник. На тържествена гала в Министерството на защитата тогавашният министър Николай Цонев връчи на Лили Иванова почетно офицерско звание от медицинските служби на Българската войска и я награди с офицерски кортик.

Самата Лили Иванова описа тогава, че като здравна сестра още през 1964-65 година е станала редови войник в Българската войска и добави, че постоянно е била дисциплинирана като боец.  " Аз имах звание редови войник (...) Получавах повиквателни, несъмнено, само че по-късно се отхвърлих. Правех инжекции и в този момент мога да върша. Но в този момент върша напълно други инжекции, които също някои хора ги заболява от моите инжекции. Но аз ги върша и ще не преставам ", напомня Лупа.бг думите на примата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР