Лигата на Конференциите е новото попълнение сред Европейските клубни турнири.

...
Лигата на Конференциите е новото попълнение сред Европейските клубни турнири.
Коментари Харесай

Sesame фаворизира Рома в мача срещу ЦСКА от груповата фаза на ЛК

Лигата на Конференциите е новото попълнение измежду Европейските клубни шампионати. Първото му издание пък е придружено с дебютно присъединяване на български отбор в груповата фаза. ЦСКА съумя да в профил Лиапая, Осиек и Виктория Пилзен и за втора поредна година ще взе участие в европейките шампионати най-малко до месец декември. Ако мислите, че родния евробоец ще успее да завоюва задоволително точки с цел да се класира в идната фаза на шампионата, в този момент е точния миг да посетите, където ще откриете специфични предложения и увеличени коефициенти за всички мачове на „ алените “ в Лигата на Конференциите

ЦСКА попадна в група C на новия шампионат, където ще премери сили с отборите на Рома, Зоря Луганск и Будьо/Глимпт. Първите два тима са познати за ЦСКА. През миналия сезон, ЦСКА реализира една от най-сладките си Евро победи от началото на този век с 3:1 против Рома. Sesame обаче не има вяра, че българския отбор е кадърен на ново знамение. Успех за българския отбор се търгува при коефициент 13. Победа за Жозе Моуриньо и Рома пък идва при ставка от едвам 1.20. Равенството е оценено на 6.

ЦСКА и Рома са се срещали общо три пъти в Европа в своята история. Първият път е през 1983-та година, когато двата отбора си разменят по една победа с 1:0. Следва конфликт от груповата фаза на Лига Европа през 2009-та, когато италианците реализират две лесни победи с 2 и 3 на нула. Вече споменахме за успеха на ЦСКА през миналия сезон, само че би трябвало да отчетем, че „ армейците “ не изгубиха и в ответния мач. Срещата на „ Олимпико “ приключи 0:0, а ЦСКА завоюва 4 от 5-те си точки против приключилия преди всичко в групата гранд от Рим.

ЦСКА се познава добре и с още един от тимовете в групата – Зоря Луганск. Двата отбора се срещнаха в квалификациите на. Мачът в София приключи 1:1, само че украинците реализираха минимална победа в реванша, с което изхвърлиха родния отбор от Европа.

Тимът на Будьо/Глимпт е чужд в Европа и не се е срещал с български противници.

Формата на ЦСКА

„ Червените “ стартираха пагубно сезона, което докара до ранна треньорска рокада. След скандалното тъждество против Лиапая, Любо Пенев бе уволнен, а Стойчо Младенов се завърна отпред на ЦСКА. От тогава насам, тимът позволи единствено едно проваляне – гостуването на Виктория Пилзен, само че пък в реванша чехите бяха съкрушени с късен гол на Юрген Матей в продълженията. ЦСКА завоюва първите си три мача в Първа лига, само че позволи неприятно тъждество против Славия в последния кръг. „ Белите “ бяха с човек по-малко, само че това не им попречи да осъществят късен изравнителен гол в продълженията, откакто нападателите на ЦСКА пропуснаха дузпа и още половин дузина положения пред вратата на Светослав Вуцов.

Как се оправя Рома

„ Римските вълци “ стартираха Серия А с две победи от 2 мача, а във всички шампионати отборът към този момент подреди 5 следващи триумфа. В тези мачове Рома позволи единствено два гола и по никакъв начин не ни изненадва, че от Sesame предвиждат   да не означи нито един гол в мача. Коефициентът за под 0.5 гола в срещата за българите е 1.58. Ако пък смятате, че, в отсъствието на Кайседо, родния отбор може да смълчи „ Олимпико “ най-малко един път, може да заложите при ставка от 2.12 в българския уебсайт за спортни залози Sesame.

Прогноза за мача

Жозе Моуриньо натрупа сериозен опит против балкански противници в Европа през последните два сезона и няма да разреши на подопечните си да подценят конфликта. За това, ние считаме, че Рома ще завоюва мача, а коефициентът от 1.20 на Sesame е съвършен за
залог в права колонка с още няколко срещи от богата Евро стратегия от четвъртък вечер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР