Лидия се влюби в бъдещия си съпруг от пръв поглед.

...
Лидия се влюби в бъдещия си съпруг от пръв поглед.
Коментари Харесай

Законът на кармата винаги работи

Лидия се влюби в бъдещия си брачен партньор от пръв взор. Тя беше в първи курс, а той – в четвърти.

Антон носеше кожено яке, а в очите му блестеше огън. Всяко момиче, което го срещнеше биваше изумено мигновено.

Понякога Лидия си спомняше тези времена и се усмихваше горчиво. Не можеше да разбере за какво подобен хубав мъж е избрал точно нея. По това време тя беше същинска сива мишка. Не обичаше доста разнообразни козметични процедури, а стилът й на обличане беше непретенциозен.

Сега тя осъзна, че изборът падна върху нея поради мекия й темперамент и доверчивост. Те се ожениха три години откакто се срещнаха. В този миг Лидия имаше към този момент кръгло коремче. Антон сподели, че желае да изтегли заем за апартамент.

Тогава Лидия знаеше малко за тези неща. С родителите, които можеха да я посъветват, тя на практика не общуваше. Още повече, че любовта изцяло я заслепяваше.

Тя не забелязваше явни неща. Например, че от жилището, в който живееха, до момента в който беше бременна, понякога изчезваше скъпи неща.

Тя беше доста щастлива. Не можеше да повярва на шанса си. Хормоните, вилнеещи от бременността, също помогнаха малко. Антон убеди обичаната си да вземе ипотечен заем незабавно след подписването. А новият дом записа на негово име.

Веднага след подписването на контракта държанието на младия брачен партньор се промени фрапантно. Безкрайните думи на обич и закуските в леглото изчезнаха. Сърцата в очите на Антон се трансфораха в банкноти. Той получи това, което искаше, а всичко останало не го интересуваше изключително.

Лидия не разбра по какъв начин се озова сама в апартамент чартърен в 9-ия месец от бременността. Съпругът й не отговаряше на позвъняванията, а общите познати единствено подвигаха плещи.

Младата жена плачеше от обезсърчение и беззащитност. Усещаше по какъв начин и бебето й се тревожи с нея. Една вечер й се обади едно момиче. То се показа като някогашна другарка на Антон. Първоначално Лидия искаше да затвори, само че по-късно въпреки всичко реши да изслуша Катерина.

Вижте още: Напуснах фамилията си поради млада държанка

Оказа се, че Катя е в същото състояние като Лидия. Но си намерила добър юрист. Нужни били единствено още малко доказателства, с цел да може хитрецът Антон да си заплати за всичко.

Мнозина не имат вяра в закона на кармата, само че той съществува. Някъде има мъдра висша мощ, която деликатно следи за поддържането на универсалния баланс. Винаги получаваме това, което заслужаваме.

Изминаха 10 години, а Антон към момента не може да се отърве от всички задължения, кредитори и закона, който го преследва.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР