Лидерската среща беше нетрадиционна стъпка. По основните четири точки нямаше

...
Лидерската среща беше нетрадиционна стъпка. По основните четири точки нямаше
Коментари Харесай

Защо БСП свика лидерска среща? Обяснението от виден социалист

Лидерската среща беше нетрадиционна стъпка. По главните четири точки нямаше противоречие. Не сме търсили коалиция, а диалог по какъв начин да излезе България от рецесията. След като няма единодушие би трябвало да се образува нов парламент по-скоро. Тези, които не пристигнаха на лидерската среща демонстрираха, обратно на изказванията си, че не са създали всичко, с цел да има кабинет. Беше им казано, че не започваме диалог за коалиция, а за бъдещето на България. Тези, които не пристигнаха към момента си мислят, че българския парламент е бизнес конгрес. Това сподели пред НоваНюз депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

Той съобщи, че от Българска социалистическа партия не се бъркат в решенията на други партии. Подчерта, че не има вяра на Бойко Борисов, тъй като той доста пъти е внушавал какво ли не. „ Няма да ни прикачи към ГЕРБ “, бе безапелационен Ченчев.
-->
„ Със сигурност има модел „ Радев ". Всичко беше овладяно от президентската институция през служебния кабинет. Това води към опасението да не се върви към концепцията за президентска република. Това значи еднолично ръководство “, сподели депутатът. Той съобщи, че от Българска социалистическа партия желаят да запазят парламентарната народна власт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР