Лидерката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пенсионира Продължаваме промяната.

...
Лидерката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пенсионира Продължаваме промяната.
Коментари Харесай

Деси Атанасова пенсионира Промяната

Лидерката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пенсионира " Продължаваме промяната ". Това стана по време на дебатите в Народното събрание за " Джемкорп ", в които сред двете парламентарни групи се развихри нов скандал.

Моля при всяко последващо буйство от парламентарната естрада, което граничи с парламентарна полуда, в резултат на политическа шмекерия, за спиране изказващия се, тъй като за цялата зала е явен изводът от тяхното новаторско, безславно ръководство, сподели Атанасова, обръщайки се към председателстващия съвещанието Росен Желязков.
-->
Неслучайно, уважаеми, не спечелихте изборите. Няма да можете да извършите държавно управление. Връщайте мандата и не губете времето на България. Това, което вършиме, е идея пердута - още веднъж повтаряте едни и същи опорки, които по време на предизборната акция ви ги пишеха. Никой към този момент не ви има вяра и това би трябвало да ви стане ясно. И то ще ви стане ясно напълно скоро, сподели Атанасова на депутатите на Кирил и Асен. и отсече: " Сбогом, дилетанти! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР