Лидерът в националния шампионат по хокей на лед НСА спечели

...
Лидерът в националния шампионат по хокей на лед НСА спечели
Коментари Харесай

НСА с втора поредна победа срещу Ирбис


Лидерът в националния шампионат по хокей на лед НСА завоюва за втори следващ път в границите на постоянния сезон против първенеца Ирбис – този път с 4:3 след продължения.

Двата отбора предложиха на почитателите може би най-хубавия хокей от началото на сезона – първата третина приключи 1:1, Ирбис взеха втората с 2:1 гола, само че в третата НСА стигна до 3:3 и продължения. В добавеното време Мартин Николов донесе успеха на НСА след пас на Емил Залеев. За Ирбис два гола вкара Томислав Георгиев, а един добави Янаки Гачев. Преди попадението на Николов, за НСА означиха Марио Атанасов, Иво Георгиев и Емил Залеев.

Страхотен мач, само че и доста сложен за нас. Беше ясно, че Ирбис са разучили доста по-добре играта ни, сътвориха доста положения и беше доста забавно. Във втората третина ни вкараха два гола и съумяха да противодействат сполучливо на играта ни, само че даже тогава бях сигурен, че можем да спечелим. И лека-полека се получи. Страхотна игра на всички наши момчета, доста дисциплинирани, доста бързи и играха с доста воля “, съобщи след мача треньорът на НСА Светлин Стоев.

Не ни стигнаха най-после, в третата част и в продълженията имахме доста осъдени, не разполагахме с равностойни смени, единствено с две петици и това ни попречи да спечелим. Загубихме мач, който можехме да спечелим, само че както виждате, подмладяването при нас върви сполучливо. Готвим се за плейофите, защото към този момент демонстрираме лицето, което желаеме да има тима ни за най-важните мачове след края на постоянния сезон “, добави треньорът на Ирбис Станислав Мухачев.



НСА остава отпред без загуба, а Ирбис са с 3 загуби в хода на постоянния сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР