Лидерът на Възраждане с коментар във фейсбук, относно днешното изказване

...
Лидерът на Възраждане с коментар във фейсбук, относно днешното изказване
Коментари Харесай

Костадинов: При Борисов бяхме “тулупи” и “маргинали”, при промяната сме “шепа нещастни фашисти”

Лидерът на Възраждане с коментар във фейсбук, по отношение на днешното изявление от парламентарната естрада на народен представител от

Костадинов във фейсбук:

Току що научих, че Христо Петков, народен представител от Политическа партия, се обърнал към участниците във вчерашния митинг с думите, изтъквам: " шепа нещастни фашисти ".

Уважавам правото на персонално мнение на всеки човек. Разбирам реакцията на господин Петков, въпреки всичко единствено след 1 месец ръководещите се срещнаха с " националната обич ", само че не разбирам едно нещо и в този момент ще ви го споделя.

Тъй като митингът през вчерашния ден беше на всички свободни хора, а не на Възраждане, както добре се спекулира в медиите, Христо Петков назова хора от браншовите организации, лекари, студенти, пенсионери и майки на деца с увреждания, всички тези хора, които няколко часа измръзнаха на студа, с цел да се борят срещу потвърдено НЕЕФЕКТИВНИТЕ ограничения против к0вид, " шепа нещастни фашисти "?

Ето това не разбирам! Има способи и способи, по които може да обориш всеки собствен конкурент, опитът за нападки и обиди от трибуната на Народното събрание, приказва единствено за едно: боязън.

При Борисов бяхме " тулупи " и " маргинали ", при смяната сме " шепа нещастни фашисти ".

Имам неприятното предусещане, че след " смяна " ще има тежка злополука. Новите ръководещи са наследили от предшествениците си една рядката болест, която спохожда самозабравили се управници, и тя се назовава късогледство. Късогледството води до тежки удари в близки рискови обекти като недоволството на българския народ. Примери по тази причина, колкото желаеме.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР