Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се въздържа да изрази солидарност

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се въздържа да изрази солидарност
Коментари Харесай

Костадинов ироничен. Коментира с виц ракетата в Полша

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов се въздържа да изрази взаимност към Полша във връзка на падналата през вчерашния ден ракета покрай украинската граница, която умъртви двама души.

" Солидарност защо - че една ракета е заблудена, без значение дали е съветска или украинска 99% е вероятността да е заблудена. Другият 1% остава възможност украинците или руснаците преднамерено да са изстреляли ракета, с цел да " бомбардират полския трактор ", иронизира Костадинов, припомняйки остарелия анекдот за спокойно орящия съветски трактор, атакуван от китайските военни сили, който отвърнал с огън.
-->
" Мисля, че това е по-скоро необикновено, в сравнение с да е допустимо. Солидарност за това, че някаква заблудена, без значение дали е съветска или украинска, ракета е " блъснала трактор " в Полша няма смисъл да показваме ", съобщи Костадинов. И напомни, че и на нас не ни беше изразена взаимност, когато къщата в Горна баня беше бомбардирана. " Не взаимност даже опрощение не получихме тогава ", съобщи водачът на " Възраждане ".

По тази причина той дефинира случая като нещо, което не е изненадващо. И настоя въпреки всичко да се разбере дали ракетата е изстреляна от съветските или от украинските въоръжени сили.

Костадинов счита, че до момента в който военните дейности не се приближат до Дунавската делта и руснаците не стартират дейни дейности за преодоляване на към момента остатъчното украинско Черноморие опасности за България няма да има. Но даже и по-късно рисковете ще бъдат минимални, тъй като и " да стигнат до делтата, оттова до българската граница има 180 км, т.е., рискът е по-голям за Румъния ", заключи водачът на " Възраждане "..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР