Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов получи наказание заради използвани изрази

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов получи наказание заради използвани изрази
Коментари Харесай

Престъпници, управляващ башибозук: Костадинов получи наказание заради обиди към депутати

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов получи наказване поради употребявани изрази към депутатите по време на декларация от парламентарната естрада по отношение на демонтажа на Паметника на Съветската войска. 

" Цялата столица е потънала в нечистотия, в отчупени клони още от предходната или по-миналата седмица от бурята, замязяла е както през последните 34 години на едно дрипаво ориенталско гето, само че през днешния ден ръководещата незаконна коалиция на ПП-ДБ, патерицата на Движение за права и свободи, самото Движение за права и свободи и ГЕРБ се занимава с Паметника на Съветската войска " , съобщи Костадинов.

Той означи, че даже не са се пробвали да спазят някакъв законов ред. Костадинов разяснява, че без заповед, без безусловно никакво разпореждане от който и да било, от която и да е оторизирана институция, сега водят следващата си борба против националната памет, против знаците на успеха над фашизма. По думите му това, което се пробват да създадат ръководещите, е закононарушение, което сега разделя българското общество и реставрира фашизма. Сред думите, които употребява, бяха " нарушители ", " ръководеща евроатлантическа навалица " и " ръководещ башибозук ".   

По време на декларацията заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова, управляващ съвещанието, на няколко пъти се опита да въдвори ред в залата, откакто депутати я приканиха да прекъсне изявлението. Тя направи и забележка на Костадинов да си сортира думите, които употребява, когато приказва за народни представители. След като той не се съобрази, тя му наложи наказване. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР