Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов коментира избора на Вежди Рашидов

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов коментира избора на Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Това Народно събрание наистина е мъртвородено, заяви Костадин Костадинов

Лидерът на " Възраждане ” Костадин Костадинов разяснява избора на Вежди Рашидов за ръководител на 48-ото Народно заседание. Той беше припознат от парламентарните групи на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък ”.

" Нека да забележим кое ще сплоти тези хора в последна сметка, тъй като през днешния ден те се сплотиха към концепцията, че би трябвало Народно събрание да работи. Ние не считаме това за толкоз значимо, защото то е явно мъртвородено. След три дни ужасни родилни страдания, роди това, което виждаме ”, сподели Костадинов. " Това Народно заседание в действителност е мъртвородено. И в този момент ще продължаваме да бъдем очевидци на мъка, тъй като в последна сметка няма ясно болшинство. Направи се през днешния ден този ход, с цел да може президентът да стартира да раздава мандатите. Съответно тези мандати мога да предположа, че няма да се дават бързо, което значи, че ще се тупка топката ”, твърди той.

По думите му занапред би трябвало да се видят качествата на новоизбрания ръководител. Лидерът на " Възраждане ” обаче акцентира, че Рашидов " е един от най-хубавите български скулптори, създател със международен престиж ”.

" Видяхте, че най-малко съумя да активизира зад тила си една поддръжка, която за нас не е изненадваща. На председателски съвет споделиха, че ще се търси формула, с цел да може Народно събрание да проработи с концепцията да се прокарат избрани законопроекти ”, разяснява още Костадин Костадинов, представен от Народоосвободителна въстаническа армия.

Костадинов разяснява и опцията третият изследователски мандат да бъде връчен на " Възраждане ”: " Ако го даде на нас, ние към този момент казахме – подготвени сме със състав на държавно управление. Имахме и претенденти за ръководител. Имаме квалифициран кабинет, подготвени сме да поемем отговорност ”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР