Лидерът на Съюза на демократичните сили (СДС) Божидар Лукарски съобщи,

...
Лидерът на Съюза на демократичните сили (СДС) Божидар Лукарски съобщи,
Коментари Харесай

СДС ще търси ново обединение с ДСБ

Лидерът на Съюза на демократичните сили (СДС) Божидар Лукарски заяви, че ще инициира обединяване с Демократи за мощна България (ДСБ). Бившият стопански министър ще стартира диалози с хората на Атанас Атанасов за общи дейности. Все отново той посочи, че няма да загърби останалите обединения от "Реформаторския блок ".

"Обединението би трябвало да бъде на идейна основа ", акцентира Лукарски на брифинг в централата на Съюз на демократичните сили на "Раковска " 134. По думите му "сините " плануват диалози и с други "традиционни десни партии ", както и с "партиите от консервативно-патриотичния набор ". Хората на Лукарски били в непрекъснат контакт с сътрудниците от ДБГ.

Бившия министър на стопанската система съобщи, че разделянето вдясно е оставило 300 хиляди души българи без посланичество в Народното събрание. Но съгласно него и Народното събрание е изгубило, защото законодателният орган произвеждал повече кавги, в сравнение с закони. "Сега има най-вече гейтове ", уточни Лукарски.

Той нарежда Съюз на демократичните сили като съпротива на настоящето ръководещо болшинство на ГЕРБ и "Обединени патриоти ", към които също имало много рецензии.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР