Британски таксиметров шофьор, който разви симптоми на забравяне, включително как

...
Британски таксиметров шофьор, който разви симптоми на забравяне, включително как
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор забравя къде да отиде за хранителния си магазин, преди да бъде диагностициран с рак в стадий 4

Британски таксиметров водач, който разви признаци на забравяне, в това число по какъв начин да стигне до магазините, умря две седмици откакто му беше диагностициран рак.

Алън Кембъл, 52, от Глазгоу, беше диагностициран с глиобластом в етап 4 в навечерието на Нова година, 2022 година Бащата, който е бил таксиметров водач през целия си трудов живот, стартира да става все по-забравлив за точка, където той загуби възприятието си за посока с нормалните си ежедневни направления.

„ Появи се доста бързо – първите признаци, които забелязахме, бяха забравянето “, сподели разрушената му щерка Ниам, на 25 години. „ Той беше таксиметров водач през целия си живот, само че се качваше в колата си и забравяше по какъв начин да стигне до магазина надолу по пътя. След това разви няколко промени в личността си, усещаше се обезпокоителен, което беше извънредно за татко му.

„ Тогава стана ясно, че той има главоболие, за което в никакъв случай не ни е казвал – само че лекарят смяташе, че се дължи на приема му на кофеин “, продължи тя пред Gl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР