Лидерът на партия Български възход Стефан Янев изпрати открито писмо

...
Лидерът на партия Български възход Стефан Янев изпрати открито писмо
Коментари Харесай

Въртят номера на Стефан Янев, какво става

Лидерът на партия " Български напредък " Стефан Янев изпрати намерено писмо до медиите, в което разкри, че от разнообразни елементи на страната са получени сигнали за хора, които се показват за свързани с групировката му и които твърдяли, че са упълномощени персонално от него да водят диалози и притеглят хора, които да вземат участие във образуването на партийните листи с претенденти за народни представители за идните предварителни избори, като са поставяли условия, в това число финансови.

Бившият длъжностен министър председател дефинира сходни дейности за " безусловно недостойни, нечисти и провокативни " и смята, че те целят да дискредитират партията му.

" Небезизвестна е максимата, че „ политиката е мръсна работа “, само че тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „ мръсни “ хора. Като български жител и български офицер, аз и управлението на Политическа партия „ Български напредък “ няма да допуснем сходно нещо. У нас има задоволително партии, които “търгуват ” и удовлетворяват всевъзможни вътрешни и външни ползи. Ние няма да бъдем такава партия ", добавя Стефан Янев.

Той е разпоредил с вътрешна заповед да бъдат оторизирани 8 души, които да построяват партийните структури в страната.

" Когато взехме решението да стартираме да създадваме този политически план, водещото бе да бъдат привлечени хора, които желаят да работят за България – без персонални упоритости, без условия за постове и без скрити цели. Всички, които се припознават в нашите хрумвания и споделят задачите ни, могат да се свържат със законно определените представители на партията. Никога и по никакъв мотив не съм упълномощавал никого да слага финансови условия за присъединяване в партията. Както знаете, следва регистрацията на  " Български напредък "  и в случай че това се случи, методът за финансиране ще бъде единствено един - по методите, посочени в устава ", добавя водачът на групировката.

Стефан Янев приключва откритото си писмо с думи на полковник Борис Дрангов: „ За да живее България, има належаща потребност от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати... Причина за изгубване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и старателно и чисто метете стълбата единствено от горната страна надолу! ”

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР