Лидерът на опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски обяви, че

...
Лидерът на опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски обяви, че
Коментари Харесай

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ: В РСМ има ново парламентарно мнозинство

Лидерът на опозиционната македонска партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски разгласи, че има ново парламентарно болшинство. Той разгласява две фотоси в профила си във фейсбук от срещата с обединенията „ Алианс на албанците “, „ Алтернатива “, „ Левица “ и „ Беса “.

„ Беса “ беше съдружен сътрудник на Социалдемократите на премиера Зоран Заев, дружно с Демократичния съюз за интеграция (ДСИ), която е и най-голямата албанска партия.

Между „ Беса “ и ДСИ обаче от известно време има напрежение. На локалните избори „ Беса “ даже разгласи, че ще се яви със свои претенденти, разнообразни от тези на обединението.

Вече шести ден министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев не е подал публично оставката си, както разгласи след загубата на партията му на локалните избори в редица градове.

Късно нощес Християн Мицкоски разгласи пред публицисти, че чака оставката на Заев и разгласи какви са разновидностите пред Скопие.

„ Това е болшинство, с което се подсигурява, че това държавно управление, предвождано от СДСМ и Заев е минало. За всичко останало би трябвало да седнем и да беседваме - за програмни цели, за бъдещето, за тактиката по-нататък “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР