Автомобилът е излязъл от второстепенен път. Катастрофата е с кола

...
Автомобилът е излязъл от второстепенен път. Катастрофата е с кола
Коментари Харесай

Шефът на полицията във Варна: Катастрофата с Кирил Петков е заради неспазване на знак Стоп

Автомобилът е излязъл от вторичен път. Катастрофата е с кола на Националната работа за защита (НСО), в която е пътувал съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков. Ударът сред двете коли е бил доста мощен и те са отхвръкнали към канавката.

На място са и представители на Служба " Военна полиция " и на Военна прокуратура. В автомобила на НСО е имало четирима индивида, които са пътували в посока Варна, а в другия - двама мъж и жена.

При злополуката е умрял лидерът на колата, неспазила знака " Стоп ". Той е на 63 години, добави комисар Ангелов. Спътничката му - 58-годишна, е откарана в болница " Св. Анна - Варна ". В лечебното заведение са превозени и пътувалите в колата на НСО.

Дежурният доктор в шокова зала на болничното заведение доктор Маргарита Станкова посочи, че са доведени трима пациенти. Жената е настанена в реанимация. Тя е със съчетана контузия - на главата, гърдите и корема. Другите двама пациенти са прегледани и освободени за домашно лекуване.

Автомобил на Националната работа за защита (НСО) катастрофира на входа на град Аксаково към 17:30 часа през днешния ден. Точно преди влизане в град Аксаково от вторичен път на знак " Стоп " не стопира различен автомобил и се включва в пътното платно, осъществя се ПТП, при което лидерът на втория автомобил най-вероятно на място е умрял.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР