Лидерът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, говори преди предстоящото

...
Лидерът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, говори преди предстоящото
Коментари Харесай

Митко Илиев: Сезонът не е загубен, близо сме до шестицата

Лидерът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, приказва преди идното пловдивско дерби в събота. Капитанът на " смърфовете " показа какво е настроението в тима след отпадането за Купата от ЦСКА. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Спортал ":

" С оглед на това, че отпаднахме от Купата, няма по какъв начин да е положително настроението. Много бързо може да си го оправим след няколко дни. Мислим към този момент за дербито с Ботев, тъй като е доста значимо както за нас, по този начин и за тях. Надявам се да покажем по-добро лице, както през последните години, и да победим.
 Христо Крушарски: Ако ми откаже жена, се отчайвам, другояче няма по какъв начин
Христо Крушарски: Ако ми откаже жена, се отчайвам, другояче няма по какъв начин

Липса на самочувствие е повода за отпадането, счита босът на Локо (Пд)

В каквото и въодушевление да влезеш в дербито, забравяш за всичко и даваш най-много от себе си. Щеше да е добре да влезем с победа против ЦСКА, само че въпреки всичко това е ЦСКА - един от най-хубавите тимове в последните години. Не е станало кой знае каква покруса. Оттук нататък се концентрираме върху шампионата. Нищо не е изгубено, има още доста мачове. Знаем, че това е един от най-важните мачове за нас и нашите почитатели. Днес си почиваме, избистряме главите и от на следващия ден започваме да се настройваме за борба.

Дербито с Ботев постоянно може да даде нова посока на сезона. Сезонът не е изгубен, близо сме до шестицата. Не можем да приказваме за доиграване на сезона. Сами вдигнахме летвата доста - последните 3 години завоювахме три трофея, станахме втори, играем непроменяемо в Европа. Отбор с капацитета и бюджета на Локомотив не може да претендира за това да е всяка година с трофей или в тройката. Трябва да приемем нещата малко по-реалистично. Гоним си задачите, само че не би трябвало да вършим покруса, в случай че нещата не се получават по метода, който желаеме. Има доста фактори това да е по този начин. Трябва да се гледа в бъдеще. Да се надяваме, че идната година ще сме по-силни от тази ".
 Александър Тунчев: Надявам се тази загуба да пристигна отрезвяващо
Александър Тунчев: Надявам се тази загуба да пристигна отрезвяващо

Идва дербито на Пловдив, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР