Лидерът на крайнодясната партия Национално единство във френския парламент, Марин

...
Лидерът на крайнодясната партия Национално единство във френския парламент, Марин
Коментари Харесай

Марин льо Пен: Франция да спре да въоръжава Украйна

Лидерът на крайнодясната партия " Национално единение " във френския парламент, Марин льо Пен съобщи, че Франция би трябвало да спре да въоръжава Украйна за сметка на своята сигурност. Тя направи изказване за телевизионния канал CNEWS, цитира news.bg.

Според политика помощта за Киев е " съизмерима " с опциите на Париж и е почтена, само че не може да се прави за сметка на сигурността на Франция и нейния народ.

Тя също по този начин уточни, че всички оръжия, които френската страна към този момент е доставила на Украйна, са оръжия, " отнети " от Франция.

" Прехвърлянето на тежки оръжия, от които се нуждае личната ни войска, значи да отслабим и да изложим на риск личната си вътрешна сигурност ", акцентира Льо Пен.

Тя добави, че сега Франция " не е в положение да води война на равнището на успеваемост, на което би трябвало да бъдат въоръжените сили на републиката ".

По-рано Льо Пен съобщи, че западните страни не се пробват да намерят спокойно решение на украинската рецесия. Според нея Западът единствено удължава спора посредством военна помощ за Киев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР