Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира светкавично на

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира светкавично на
Коментари Харесай

Слави попари Дончева с коментар

Лидерът на ИТН Слави Трифонов реагира стремително на изявлението на Татяна Дончева пред Цветанка Ризова по bTV.

Дончева уточни, че никой не знае по какъв начин Слави Трифонов взима решения и кой му ги спуска. По думите ѝ той има построена загадка от предишното и това не го прави физически и душевен равносилен на Бойко Борисов. " Ако тия хора имат два грама разсъдък, сами могат да стигнат до извода, че тая работа не е читава ", сподели още тя. 

Реакцията на Трифонов в персоналния му фейсбук профил. Ето какво написа той: 

" Гледах онлайн предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което посетител беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на посетители Татяна Дончева. Беше на посетители вестник " Шок ". Не - " Уикенд " беше.Не, не, вестник " Папараци " или вестник " Сензация ". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на Народното събрание не може да гостува в национална телевизия и да приказва такива неистини и обиди. Без обстоятелства. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни.Защото, в случай че приема обстоятелството, че не жълт вестник, а заместник-председателят на Народното събрание приказва по сходен метод, би трябвало да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на Народното събрание. А това не приказва добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на Народното събрание, дори няма да бъде народен представител в Народното събрание, тъй като няма да я изберат на идващите избори. Което приказва добре за нас ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР