Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов отговори на изказване

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов отговори на изказване
Коментари Харесай

Трифонов захапа Христо Иванов: Такива хора се смятат за повече от другите, не се притесняват да са лицемерни

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов отговори на изявление на Христо Иванов с пост на страницата си във Facebook. По думите на Трифонов хора като Иванов не се тормозят да бъдат лицемерни.

Ето и цялостният текст на поста на Трифонов:

Винаги съм се чудел по кое време и по какъв начин се появява възприятието за позор у един човек. В извънредно сметка, не се срамуваш по избор. Или се срамуваш, или не се срамуваш. Е, по какъв начин става по този начин, че едни хора се срамят от нещо, а други - не. Може би всичко това се корени в детството, фамилията, възпитанието, учебното заведение, църквата. Не знам.
Но, уважаеми приятелю, който четеш тези редове, безспорен факт е, че ти или изпитваш възприятие за позор, когато има нещо срамно, или не. А възприятието за позор ни пази да не вършим нелепости и да не се излагаме, да си пазим достолепието и уважението към себе си. Сега аз не експортирам някаква лекция, а елементарни ви споделям по какъв начин обмислям аз.
Христо Иванов - ръководителят на Демократична България не има възприятие за позор. В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в Народното събрание работят, изясни на съпартийците си отношението към мен и към „ ИТН “. От неговите думи ми стана ясно, че аз, сътрудниците от „ ИТН “ и хората дали своят вот за нас сме втора употреба хора. Нас ни одобряват с омерзение, с цел да има коалиция. Ние би трябвало да се съгласяваме с всичко, което споделят другите три партии, не би трябвало да имаме министри, не би трябвало да споделяме какъв брой неспособно и несъответстващо е обещано решение, какъв брой нефелен и конституционно несъвършен е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да вършим, каквото ни кажат, тъй като другояче ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и Движение за права и свободи и край с нас.
В петък отхвърлих „ ИТН “ да бъде бърсалка за такива като Христо Иванов. И през днешния ден в някакво изявление същият Христо Иванов споделил – какво като Слави Трифонов видял някакво двуличие. По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я изцелявам от лицемерието. И видите ли – значимо било да управляваме тази страна. А пък в случай че ще да е с двуличие. Така ли? Ами, аз не мисля по този начин. Смятам, че да си двуличен е обидно за хората, които гласоподават за теб. А и изобщо. Да си двуличен значи да се опитваш да лъжеш красиво.
Явно такива като Христо Иванов не се тормозят да бъдат лицемерни. Те просто се считат за повече от другите.
По неизвестно какви аргументи обаче аз не съм като тях и почтено да ви кажа - това доста ме радва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР