Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори като Гриша Ганчев. В

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори като Гриша Ганчев. В
Коментари Харесай

Борисов заговори като Гриша Ганчев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заприказва като Гриша Ганчев. В Пазарджик някогашният министър председател цитира най-култовата имитация на Ганчев: „ Ти къщурка за пиленца правил ли си? ”.

Аз знаеш ли какъв брой басове завоювах, че за 1 година една велоалея няма да създадат. Къщичка за птиченца не са създали, Каза Борисов на кмета Тодор Попов, с който дружно обиколиха града.

Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, с цел да види в какво положение са обектите, които са издигнати и реновирани по време на неговото ръководство.

" Комитова ни спря осъществяването на околовръстното. Преди да се завърши изборът на реализатор, Комитова пусна една заповед с претекст, че и 7-те компании не отговаряли на изискванията. Цялата индустриална зона остана без нов път ", съобщи кметът Попов.

Направили сме депото, пречиствателната станция, компостиращата станция, половината пари за стадиона бяха отпуснати по ваше време - с господин Кралев се бяхме разбрали тим, който влезе в " А " група да му се помогне. С две думи - всичко спря, сподели още кметът на Пазарджик.

За 1 година страната спря, нищо не е направено, продължи Тодор Попов.

" Важното е да кажеш, че се бориш с мафията и корупцията ", добави Борисов. " Къде е тая мафия бе, дайте да я забележим ", прочувствено възкликна Тодор Попов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР