Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради Лукойл се

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради Лукойл се
Коментари Харесай

Борисов се вбеси! Посочи новата коалиция

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че поради " Лукойл " се е родила нова коалиция в Народното събрание - " Възраждане ", " Български напредък ", Българска социалистическа партия и Политическа партия.

" Какво следим през днешния ден? Една нова коалиция " Лукойл ". Вижте какво се случва през днешния ден в Народното събрание. Днес в комисията по енергетика " Лукойл " -коалицията не поддържаха да връщаме един лев да връщаме на българските консуматори от елементарната нафта и от бензина А 95, това са четирите проруски партии ", съобщи Борисов на ексклузивен брифинг на партията в централата на ГЕРБ. 
-->
" Те не престават да желаят да изтичат към Русия милиардите. Надявам се в залата да преодолеем тези спънки. За следващ път евроатлантическите партии се откроиха - от една страна ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Да, България ", въпреки това партиите на " Лукойл ", установи водачът на ГЕРБ.

Той благодари за поддръжката на Движение за права и свободи и Демократична България по време на съвещанието на енергийната комисия, които бяха " за " законопроекта на ГЕРБ.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР