Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини съпредседателите на Продължаваме промяната

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини съпредседателите на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Борисов отвърна за коалирането: Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават приятна партия!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна съпредседателите на " Продължаваме промяната " – някогашният министър председател и вицепремиер Кирил Петков и Асен Василев, че посредством медиатори са изсмукали от страната стотици милиони, при настоящ контракт за доставки на газ с " Газпром ".

" Шест месеца по толкоз доста пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха посредством медиатори. Колегите от Демократична България, които са почтени хора, се подведоха и започнаха да вършат митинги, с цел да не се върне " Газпром ". " Спонтанни " митинги и по тази причина се провалиха. А Асен Василев доста хитро през вчерашния ден се възползва, като сподели: " Какво неприятно има в това " Газпром " да ни даде газ ". Ако българите са толкоз наивни и Господ няма да ги избави ", уточни той при визитата си в Кюстендил на връх Голяма Богородица.

По думите му, неслучайно Асен Василев през вчерашния ден разгласи пред БНР, че имали " идеологически несъгласия " с Демократична България.

Бойко Борисов повтори, че в ГЕРБ са изрично за 100% диверсификация от " Газпром ".

Според него има 100 метода да се докара газ, а не страната да продължава да налива милиарди за медиатори.

" Ако махнат Кирил и Асен, Политическа партия стават доста приятна партия и може да се коалираме, в случай че Демократична България махнат някой и Българска социалистическа партия махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, само че къде са парите? ", попита Борисов, отговаряйки на въпрос на медиите.



По обявата работи: Златко Желев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР