Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отправените обвинения от вътрешния

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отправените обвинения от вътрешния
Коментари Харесай

Борисов се закани на Рашков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отправените обвинявания от вътрешния министър Бойко Рашков за пазаруване на гласове и за това, че е притежател на банка. „ В момента са доста обезпокоени виждат, че не им се получават нещата и желаят да създадат операция ”, изясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани Рашков да изнесе доказателства, че е притежател на банка, с цел да си потърси правата по правосъден път за клюка. „ Как ще съм притежател на банка, всеки притежател е проверяван от ЕЦБ. Кажете коя е банката, с цел да можем да ви осъдим, с цел да може банката да се отбрани. Като е излязъл да приказва - да каже всичко. Аз банка нямам ”, изясни Борисов, като дефинира изказванието на Рашков като „ върха на наглостта ”.

По думите на Борисов обвиняванията на Рашков за пазаруване на гласове се вършат, с цел да се отклони вниманието на хората от хаоса. „ Той е провокиран от цялостните лечебни заведения, най-лесният метод е този. Това ще върне ли живота, ще имунизира ли ”, попита водачът на ГЕРБ.

Относно акцията в Симеоновград за търговия с избор Борисов изясни, че откритите описи са за дърва, а персоналните карти на умряли жители, които трябвало да се върнат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР