Лидерът на Движение 21“ Татяна Дончева отписа кабинета. Тя заяви,

...
Лидерът на Движение 21“ Татяна Дончева отписа кабинета. Тя заяви,
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Татяна Дончева нахлу в ефир сърдита, хвърля обвинения към всички: Ама БСП не искат мандата…

Лидерът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева отписа кабинета. Тя съобщи, че няма късмет за сформиране на кабинет с третия мандат. Той бе бъде връчен от президента Румен Радев на Българска социалистическа партия.

„ Даже в предходните раздавания на мандати Корнелия Нинова и сподвижниците ѝ бяха къде къде по-ентусиазирани. Искаха да получат мандата, твърдяха, че има за какво. Макар че и тогава нямаше действителни шансове, до момента в който в този момент дори и не желаят “, разяснява Дончева пред бТВ.

Според нея в дъното на зациклянето на настоящия и предходните парламенти е натискът на част от локалните среди, които считат, че би трябвало да станем президентска република.

„ Нали не мислим, че търсят някой нов Де Гол. Някой интелигентен, самостоятелен и проникновен човек. Колкото по-независим и интелигентен, толкоз повече ще гледат да го изтикат в кьошето “, сподели водачът на „ Движение 21 “.

Тя съобщи, че не е изключено да има да пъти парламентарни избори през 2023.

Татяна Дончева разяснява и криптоаферата „ Нексо “.

„ Демократична България “ е вързана с „ Продължаваме промяната “. Този скандал е репутационен директно за „ Продължаваме промяната “, без значение кой какво приказва. Антони Тренчев (б.р. обвързван с следствието против криптобанката „ Нексо “) е някогашен народен представител на „ Реформаторския блок “. Онези спонсорски пари са получени не за „ Демократична България “, а за „ Да, България! “, сподели още Татяна Дончева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР