Лидерът на Движение 21“ Татяна Дончева отписа кабинета. Тя заяви,

...
Лидерът на Движение 21“ Татяна Дончева отписа кабинета. Тя заяви,
Коментари Харесай

Татяна Дончева сърдита, хвърли камъни по всички

Лидерът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева отписа кабинета. Тя съобщи, че няма късмет за сформиране на кабинет с третия мандат. Той ще бъде връчен от президента Румен Радев на Българска социалистическа партия.

„ Даже в предходните раздавания на мандати Корнелия Нинова и сподвижниците ѝ бяха къде къде по-ентусиазирани. Искаха да получат мандата, твърдяха, че има за какво. Макар че и тогава нямаше действителни шансове, до момента в който в този момент дори и не желаят “, разяснява Дончева пред бТВ.
-->
Според нея в дъното на зациклянето на настоящия и предходните парламенти е натискът на част от локалните среди, които считат, че би трябвало да станем президентска република.

„ Нали не мислим, че търсят някой нов Де Гол. Някой интелигентен, самостоятелен и проникновен човек. Колкото по-независим и интелигентен, толкоз повече ще гледат да го изтикат в кьошето “, сподели водачът на „ Движение 21 “.

Тя съобщи, че не е изключено да има да пъти парламентарни избори през 2023.

Татяна Дончева разяснява и криптоаферата „ Нексо “.

„ Демократична България “ е вързана с „ Продължаваме промяната “. Този скандал е репутационен директно за „ Продължаваме промяната “, без значение кой какво приказва. Антони Тренчев (б.р. обвързван с следствието против криптобанката „ Нексо “) е някогашен народен представител на „ Реформаторския блок “. Онези спонсорски пари са получени не за „ Демократична България “, а за „ Да, България! “, сподели още Татяна Дончева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР