Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ писа на турския президент Реджеп

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ писа на турския президент Реджеп
Коментари Харесай

Карадайъ писа на Ердоган. Специален поздрав

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ писа на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Карадайъ изпрати особено приветствие от името на Движение за права и свободи “ и от свое име  по мотив националния празник на Р Турция - 29 октомври, Деня на републиката.

Този празник е опция да се означи културата и историята на страната и да се покаже ролята, която Република Турция извършва във времена на рецесии и войни, написа Карадайъ. И посочи напъните, приноса и водачеството на Р Турция в търсенето на заслужено и спокойно решение на войната в Украйна
-->
Ето цялото приветствие на Мустафа Карадайъ до президента на Р Турция Реджеп Тайип Ердоган:

Уважаеми господин Президент,

От името на партия Движение за права и свободи и от свое име приветствам целия турски народ, Вас и държавното управление във връзка националния празник на Р Турция - 29 октомври, Деня на републиката.

Този празник е опция да се означи културата и историята на страната и да се покаже ролята, която Република Турция извършва във времена на рецесии и войни.

Приветстваме напъните, приноса и водачеството на Р Турция в търсенето на заслужено и спокойно решение на войната в Украйна.

Партия Движение за права и свободи постоянно е давала висока оценка на ангажираността на Турция в границите на НАТО и мощната поддръжка на страната и постигнатите триумфи за обезпечаване на сигурна и предпазена граница на Европейския съюз, за поддържането на непоклатимост в района и присъединяване в споделените решения, свързани с общите провокации в нашия световно обвързван свят, в това число и за разширението на другарските връзки сред Република България и Република Турция.

С голямо наслаждение изпращаме най-хубавите си пожелания за благополучие и триумф на целия народ на Турция, на Вас и на държавното управление.

По този мотив почитаме с благосклонност създателя на Република Турция и архитекта на турско-българското другарство Великия Ататюрк.

С почитание,

Мустафа Карадайъ

Председател на Движение за права и свободи
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР