Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира позицията на Движението за

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира позицията на Движението за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: „Продължаваме промяната“ са минувачи във властта

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява позицията на Движението за вота на съмнение към кабинета като напомни знаковата си фраза „ минувачите във властта “.

„ Тези, които са в съпротива не поддържат две неща – властта и бюджета. По това се разграничават властимащите и опозицията в класическия му вид.

Движение за права и свободи е сериозна партия, а тези („ Продължаваме промяната “) са минувачи във властта “, съобщи Карадайъ на влизане в Народното събрание тази заран.

С фразата „ минувачите във властта “ Мустафа Карадайъ разгласи курс на Движение за права и свободи към предварителни избори още на 8 май.

„ Байрама мина, да се готвим за предварителни избори, да не позволяване на инцидентни минувачи да ни сочат вратата, с цел да запазим демокрацията “, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи по време на празника на с. Караманци, община Минерални бани.

Седмици по-късно той още веднъж употребява фразата като съобщи: „ Няма да позволим на инцидентни минувачи в политиката да пишат фашистки закони “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР