Лидерът на Бундеслигата Унион Берлин поднови договора на нападателя Кевин

...
Лидерът на Бундеслигата Унион Берлин поднови договора на нападателя Кевин
Коментари Харесай

Унион Берлин продължи договора на нападател

Лидерът на Бундеслигата Унион Берлин възобнови контракта на нападателя Кевин Беренс, който беше до края на сезона, заяви ДПА. Несе прецизира за какъв период е новият договор на футболиста.

32-годишният Беренс, който е в тима от столицата от 2021 година, е вкарал 6 гола за отбора, четири от които през сегашния сезон, измежду които и победното попадение за 2:1 против Волфсбург в шампионата за Купата на Германия в средата на предходната седмица. Той вкара и първия гол за триумфа против Майнц през уикенда.

" Треньорът и играчите ми дават възприятието да бъда значим за отбора и по тази причина не мислих дълго време при подновяването. Искам да продължа по този път с Унион и имам вяра, че имаме мног опред нас ", сподели нападателят в изказване за клуба.

" Продължението на контракта на Кевин е разумно предвид на представянето му и отношението. Много сме удовлетворени, че той ще продължи да ни оказва помощ в бъдеще с физическата си мощ и уменията във въздуха ", разяснява доректорът на клуба Оливер Рунерт.

Унион Берлин се върна на върха на класирането в Бундеслигата след успеха си над Майнц, само че има мач повече от първенеца Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР