Лидерът на БСП Корнелия Нинова емоционално призова правната комисия в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова емоционално призова правната комисия в
Коментари Харесай

Нинова настоя за спешни промени в НК за убийствата на пътя

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прочувствено прикани правната комисия в Народното събрание да прегледа импортиран от социалистите план за промени в Наказателния кодекс, който да изключи опцията за условни присъди за породена гибел на пътя. Тя съобщи, че законопроектът е импортиран от месец, само че никой не му обръща внимание.

“Десети ден околните на двама убити младежи стачкуват. Протести има в цялата страна. На този декор преди дни водач с десетки нарушавания получи условна присъда за ликвидиране на пътя ”, съобщи Нинова. Тя уточни, че за момента правната комисия на Народното събрание прави единствено чувания на вътрешния министър за ограниченията против войната на пътя.



“Днес - чуване. Вчера - кръгла маса, на следващия ден несъмнено ще се направи работна група. Какво повече да слушаме? ”, разяснява водачът на Българска социалистическа партия и изиска действителни дейности от депутатите.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков разяснява изявлението на Нинова, като сподели, че самият той не може да дефинира дневния ред на комисиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР