Лидерът на БСП – София Иван Таков се срещна с

...
Лидерът на БСП – София Иван Таков се срещна с
Коментари Харесай

Таков се срещна с ръководството на младите социалисти в БСП–София

Лидерът на Българска социалистическа партия – София Иван Таков се срещна с членове на управлението на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия в столицата. На срещата участваха и зам.-председателят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София Иван Пешев, както и Петко Димитров – секретар „ Младежки действия и политики “ в столичната организация на Българска социалистическа партия. От страна на младежите участници в срещата бяха ръководителят на градската конструкция на младите социалисти в София и претендент за ръководител на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия Габриел Вълков и двамата му заместници – Георги Ангелов и Евгени Филипов.

Срещата имаше за цел да се обсъдят целите пред градската организация на Българска социалистическа партия в София, свързани с политиките за младежта в локалната власт. Иван Таков откри с показване на целите пред Българска социалистическа партия – София до края на 2022 година и ролята на младежките действия в тях. „ Изразяваме безспорна подготвеност да продължим положителното съдействие сред нас в ролята ни на управление на Българска социалистическа партия в София и младежите от организацията. Българска социалистическа партия – София постоянно е била образец за последователност и обновяване, както и за връзка сред поколенията. Пример за това е и Петко Димитров, който като някогашен ръководител на младите социалисти в столицата, e секретар по младежките въпроси в нашето бюро. Стартираме и друга потребна процедура – на всяко съвещание на Изпълнителното бюро ще бъде канен ръководителят на младежите в София, без значение от това кой е той. “ показа още Таков пред младежите.

Габриел Вълков показа, че младежите постоянно са били съществена част от дейностите на Българска социалистическа партия на локално и национално равнище. „ Младите хора не са просто бъдещето на структурата ни. Те са и нейното настояще. Няма нито една предизборна акция, в която младежите да не са били дейни, да не са стояли от заран до вечер, в слънце и в дъжд, с цел да подкрепят активността на нашите претенденти. “ съобщи Вълков. Той показа мощната си увереност, че единствено посредством съответни юношески политики на локално и национално равнище Българска социалистическа партия може още веднъж да стане привлекателна за младежите.

„ Точно заради тези аргументи в Градския съвет на Българска социалистическа партия – София по предложение на бюрото ни се взе решение да бъде открит Съвет по юношески политики, чиято съществена цел ще бъде генерирането на цялостни политики в областта на младежта “, съобщи Петко Димитров и увери, че активността на съвета ще бъде водена от младите за младите. Очаква се тези срещи сред управлението на Българска социалистическа партия – София и младите социалисти да станат регулярни и да включват повече и повече младежи от партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР