Лидерът на Боец Георги Георгиев и негови съратници са в

...
Лидерът на Боец Георги Георгиев и негови съратници са в
Коментари Харесай

От Боец” опънаха плакат пред община Пловдив и скандираха ”Оставка”

Лидерът на ”Боец ” Георги Георгиев и негови съратници са в Пловдив, където настояха за среща с кмета на града Здравко Димитров. Те опънаха афиш с надпис ”Свобода и правдивост. Битката на жителите ” и скандираха ”Оставка ”.

 Блокада на Съдебната палата, протестиращите оставиха яйца на основния прокурор (ВИДЕО) Блокада на Съдебната палата, протестиращите оставиха яйца на основния прокурор (ВИДЕО)
Протестиращи и представители на гражданско придвижване " Боец " блокираха централния вход на Съдебната палата. Това е петата блокада-изненад...
Георгиев внeсe искане до него във връзка със събитията предишния четвъртък, при които служителите на реда са направили, по думите му, " разгром " по отношение на жителите и имуществото им. Сред него - палатки и огромен винил, благосъстоятелност на " Боец ", които не били върнати до момента, оповестява БНР.
" Внасяме публично искане имуществото на жителите и на " Боец " да бъде възобновено. В противоположен случай ще считаме това за обир и ще предприемем стъответните дейности ", сподели Георгиев пред радио Пловдив.
На излизане от общината, той заяви, че общината е отказала да позволи автошествието, планувано от протестиращите за тази събота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР