Лидерът на баскетболния отбор на А1 Академик Цветомир Чернокожев бе

...
Лидерът на баскетболния отбор на А1 Академик Цветомир Чернокожев бе
Коментари Харесай

Баскетболист на А1 Академик взе престижна награда

Лидерът на баскетболния тим на А1 Академик Цветомир Чернокожев бе отличен през днешния ден с наградата на името на спортния публицист Рачо Колев - " Едно сърце, една игра ", който се дава обичайно на най-хубавия млад български играч.
" Изненадан съм, само че и щастлив, че получавам тази премия и че трудът ми е бил оценен. Искам да благодаря на господин Давидов, че не стопира да работи с мен, както и на треньорите в националните тимове ", сподели Чернокожев.
" Опитвам се да надграждам през всеки сезон и не се удовлетворявам да заставам на едно място. Надявам се през сезона всички да сме живи и здрави, само че не мога да се наемам с съответни цели за място през сезона. Ръководството реши да остана в клуба и през този сезон и аз се съобразих с това решение. Готов съм да дада най-хубавото от себе си ", сподели още 20-годишният баскетболист.
Старши треньорът на " студентите " Георги Давидов съобщи, че тежките тренировки са тези, които построяват младите състезатели.
" Знам по какъв начин се тренираше едно време и по какъв начин се тренира в този момент. Сега щадим доста повече младите играчи. Но истината е, че тежките тренировки са тези, които построяват младите играчи. Сегашното потомство е доста по-различно от това, което беше по мое време, само че не мога да трансферирам напълно виновността за неналичието на резултати на играчите или на треньорите. За мен персонално главният проблем е, че няма целенасочена държавна политика към спорта, каквато имаше преди ", сподели Давидов.
А1 Академик открива новия сезон в Националната баскетболна лига с домашен мач с Черно море Тича в събота от 18:00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР