Лидерът на Български Възход Стефан Янев направи своето обръщение при

...
Лидерът на Български Възход Стефан Янев направи своето обръщение при
Коментари Харесай

Стефан Янев представи трите С на Български възход

Лидерът на " Български Възход " Стефан Янев направи своето послание при разкриване на 48-мото Народно събрание.

Ето какво сподели той:
-->
" Българкият народ ни изпрати тук, с цел да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си и партийното си его Решения, които са значими за жителите и бизнеса, свързани с рецесиите, инфлацията, за бъдещето на България. 

Затова ние от БВ се концентрираме на три тематики

Сигурност, взаимност, правдивост. 

Темата " Сигурност " е извънредно сензитивна. Тя зависи както от нашите политически решения, по този начин и от успеваемостта на органите, които я реализират. Така също и от участието ни в съюзите. Затова да се държим уместно, да насочваме ясни послания с изправен гръбнак. 

Солидарността е главната полезност, която като жители на Европейски Съюз изповядваме. Считаме, че солидарността е и наш дълг към нашите майки и татковци, към децата на България. Да не забравяме, че тази земя сме я взели назаем от тях. Имаме дълг към тяхното патриотично образование, към образованието им. Дълг към българския бизнес - да не се усеща бежанец в личната си страна.

Заедно общество, бизнес и страна в равноправно партньорство можем да сътворим възхода на България.

Справедливостта исизска праивлата да са за всички и да се съблюдават от всички. В същото време в обществото има 10-15 персони, които ни разделят. Ние ще работим за одит на тези персони. 

Накрая ще напомня думите от клетвата - " във всичките си дейности да се управлявам от интересите на народа ".

Който работи за тези ползи, е добре пристигнал в лодката на " Български напредък ". Който работи срещу тези три С, е наш конкурент. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР