Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се е срещнал със световноизвестния

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се е срещнал със световноизвестния
Коментари Харесай

Волен Сидеров се срещна Александър Дугин в Молдова

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров се е срещнал със световноизвестния геополитик Александър Дугин по време на интернационалния конгрес "Финансовият капитализъм и неговите други възможности за 21-ви век " в молдовската столица Кишинев.

Сидеров разгласява фотоси с Дугин в профила си във Facebook и разкри, че двамата са разговаряли дълго на тематика - другите възможности на глобализацията. Целият им диалог ще се излъчи по телевизия Алфа, заяви още Сидеров.



Александър Дугин е прочут като "мозъка " на президента Владимир Путин.

Професор, мъдрец, социолог, политолог, публицист, журналист, Дугин постоянно е определян от съперниците си като фашист, краен съветски националист, бранител на съветските имперски ползи и антизападен идеолог.

Той е създателят на концепцията за Евразия и най-вероятно той е индивидът, предизвестил Ердоган часове преди преврата в страната през 2016 година

Наскоро Дугин написа публикация за съветското издание "Геополитика " със заглавие "България е наша ".

В нея той назовава участието на страната ни в НАТО изменничество.

"НАТО не избавя България от закани, а основава тези закани. С сходен проблем се сблъска президентът на Турция Реджеп Ердоган: Турция е член НАТО, само че все пак Америка стоеше зад опита за държавен прелом ", написа Дугин.

"Затова през днешния ден НАТО не е инструмент за сигурност, а основен източник на рискове и закани за България - и от стратегическа гледна тока, и от гледна тока на културната вероятност ", добавя той.

През октомври тази година Александър Дугин даде извънредно изявление за предаването "Ничия земя " по NOVA. Припомнете си какво сподели тогава "мозъка на Путин " във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР