Лидерът на ''БОЕЦ'' Георги Георгиев написа гневен пост във Фейсбук,

...
Лидерът на ''БОЕЦ'' Георги Георгиев написа гневен пост във Фейсбук,
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ: Бобокови, вие миналата година в коя държава живеехте?

Лидерът на ''БОЕЦ'' Георги Георгиев написа ядосан пост във Facebook, ориентиран към братя Бобокови, които през вчерашния ден направиха скандални разкрития в ефира на bTV.

Ето какво написа Георгиев:

''ДА ПИТАМ Бобокови.

Когато предходната година БОЕЦ и жителите водихме борба на площадите против избора на Гешев, вие в коя страна живеехте? Тогава Гешев беше същият отпадък, вие къде бяхте? Когато през годините се борехме против Буда и Пеевски и ни размазваха с каузи, призовки, запори, обвинявания и гонене, вие си гукахте с Радев и Борисов. Нима не знаехте какви лъжци и нарушители са Дебелия и Мутрата? Ако не ви бяха протегнали ръка и до през днешния ден щяхте да си пращате приветствени СМС-и с Борисов, Радев, евентуално и Гешев. Това не е въпрос. Същото се случи и с Божков, и с Василев, и със Стайков и така нататък Същото се случи и с Радев. 4 години гледаше по какъв начин прокуратурата мачка неуместните жители и публицисти и реагира чак откакто каскетите влязоха в президентството. Изведнъж провидя, че прокуратурата е мафия.

Задавам тези въпроси поради десетките други " предприемачи ", които се спотайват и имат вяра, че до момента в който си заплащат и кланят на Борисов, Пеевски, Гешев и мафията са недосегаеми. Стоят и гледат по какъв начин народ и страна биват мачкани и ограбвани и самодоволно си мислят, че са богопомазани. Ами не сте. Вие сте " мазнинката ", когато мафията огладнее и парите одирани от народа не стигат на свинете да крепят прогнилата си власт. Тогава всеки един от вас е цел и внезапно се разпищявате какъв брой безнравствен е Гешев, какъв брой корумпирана е прокуратурата и какъв брой нерешителен е Борисов. Ама ние това си го знаем от години и ви го казвахме, но вие не ни чувахте от височината на милионите си. Няма по какъв начин да си благополучен и да развиваш сполучлив бизнес в кочина. Не може ти да правиш милиони по почтен път, когато на власт са безчестни нарушители, крадци и измамници.

Затова, помагайте на народа да се пребори с душманите си. Тогава и вие ще сте добре. Напълно доброжелателен съм. Иначе мъчно ще ви повярват хората, та ние също имаме бизнеси, фамилии, близки. Вашите бизнеси, фамилии и близки не са по-скъпи или скъпи от нашите. В едно тресавище се давим всички. Дано сте ме разбрали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР