Лично ще се заема с темата, мога да убедя българите,

...
Лично ще се заема с темата, мога да убедя българите,
Коментари Харесай

Кирил Петков решителен. Прави смел ход за ваксинацията

Лично ще се заема с тематиката, мога да убедя българите, зарече се претендентът за министър председател
Готовност за решителни дейности в посока имунизация против ковид заявява претендентът за министър председател Кирил Петков. И разгласи самоуверен ход.

Ваксинацията ще е " приоритет номер 1 " на Кирил Петков, в случай че стане министър председател, разгласи самият той по време на договарянията за съдружен кабинет на " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Демократична България ". Петков разяснява тематиката Петков в подтекста на икономическите политики.

" Демократична България " предложи допустимо най-скоро да се вдигнат всевъзможни ограничавания върху бизнеса, свързани с пандемията като в това време се запазят ограниченията като схемата 60/40 като се позволява да се вкарат и нови. За задачата обединението счита, че би трябвало да се удвои темпът на имунизация.

Предлага се още бизнесът в пандемията да бъде подкрепят с вдишване от страната на осигуровките за бизнеси, подложени на ограничавания както и за някои от тези, които разкриват нови работни места. Лидерът на Политическа партия установи, че няма икономическо възобновяване без задоволителен дял имунизирано население.

" Смятам персонално да се заема с тази тематика ", съобщи той. И добави, че има визия кое спъва желанието на българите да се имунизират: ниското доверие и терзанията им за съпътстващи болести. Петков даде обещание да събере специалисти от всички области на медицината, които да съветват хората дали техните предходни и/или съпътстващи болести разрешават имунизацията против ковид.

Петков акцентира, че имунизирането би трябвало да се прави " по либерален метод ", по " персонален, само че осведомен избор ". По думите му проблемите на българската стопанска система няма да се решат без да се доближи високо равнище на имунизация. " Трябва да престанат тия талази. Не може на всяка вълна да ощетяваме бизнеса и да плащаме едни пари, които са лимитирани ", сподели претендентът за министър председател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР