Личният съдия на Иво Прокопиев и “кръга Капитал” Лозан Панов

...
Личният съдия на Иво Прокопиев и “кръга Капитал” Лозан Панов
Коментари Харесай

Личният съдия на Прокопиев и НПО-тата, който пуска убийци, иска да е президент, за да помилва отново престъпниците!

Личният арбитър на Иво Прокопиев и “кръга Капитал” Лозан Панов ще е претендентът за президент на “Демократична България”.

Същият единствено преди седмица се закле по БТВ, че няма и мисъл да скача в политиката, тъй като бил “съдия”.

Какво се случи единствено за седмица, че се врътна? Ясно какво – Радев и психодесните се изплашиха от проф. Анастас Герджиков и незабавно омацаха ловното поле с мюрета.

Панов не се врътка за първи път. Като го избираха за началник на Върховния съд, в началото се кандидатира, след това ненадейно се отхвърли след едно изключително необичайно пътно произшествие, след това отново размишления и се върна на терена.

Лозан Панов е лъжливото овчарче на българския съд, а в този момент и в политиката. Издига го грантовозависимото Неправителствени организации “Правосъдие за всеки”, което се устоя напълно със соросоидни пари от чужбина.
свързани новини86389на 03.10.202162307на 02.10.2021
Панов е всичко друго, само че не и кандидат-президент на Република България. При него е мъчно е да се открие някакво сечение с българщината, изключително като погледнеш вицепрезидентката му с “българската” фамилия Моасе.

Смятайте какъв брой е бил “независим” българския съд в последните пет години, смятайте от коя партийна централа са му дърпали конците - в този момент си личи изключително релефно, към този момент стопираха да се крият.

Преди да скача в политиката, Панов по-добре да изясни за какво пусна на независимост неколцина убийци и най-много австралиеца Полфрийман, заклал момче посред София. Сигурно като президент с право на опрощение и прошка, ще я кара по същия метод - нарушителите могат да бъдат безусловно спокойни!

Нека си напомним по какъв начин тези, които в този момент славословят “честния магистрат”, посрещнаха избора му във Върховен касационен съд през 2015 година, с какви вестникарски заглавия...Кога въобще да им вярваш на тези видове? Като пишат, че Лозан Панов е избор на Движение за права и свободи и лобито на Пеевски ли, или като го легендират за претендента на честните и почтените в борбата им против мафията!

Крайно време е да препрочетат класическата българска пиеса на Кольо Георгиев " Съдии на самите себе си "...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР