Либералните ценности са отживелица, защото са били отхвърлени от повечето

...
Либералните ценности са отживелица, защото са били отхвърлени от повечето
Коментари Харесай

Либералните ценности са отживелица, казва Путин пред Файненшъл таймс


Либералните полезности са отживялост, тъй като са били отхвърлени от множеството хора в западните страни. Това декларира съветският президент Владимир Путин в изявление за " Файненшъл таймс " директно преди срещата на водачите на Г-20 в Осака, предават Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

По думите на Путин, немският канцлер Ангела Меркел е направила съществена неточност, приемайки демократична политика във връзка с имиграцията от Близкия изток.

" Либералната концепция допуска да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, тъй като техните права на мигранти би трябвало да бъдат предпазени. Какви права са това? За всяко закононарушение би трябвало да има наказване ", сподели Путин в изявлението.

Западните ни сътрудници признаха, че някои нейни хрумвания като мултикултурализма към този момент не са използвани ", акцентира съветският държавен глава и прибавя: " Забравихме ли, че всички живеем в свят, учреден на древен полезности? Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни замилиони хора, в сравнение с тази демократична концепция, която съгласно мен към този момент в действителност престава да съществува. "

" Нямам поради, че (либералната идея) би трябвало неотложно да бъде унищожена. Тази позиция и позиция също би трябвало да се почита. Но те не могат просто да диктуват всичко на всички, както пробват да го вършат през последните десетилетия. Диктатът може да бъде забелязан на всички места - в медиите и в действителния живот. Стана невероятно даже да се загатват някои тематики ", декларира Путин.

" Така че демократичната концепция стана отживялост. Тя влезе в спор с ползите на болшинството от популацията ", декларира той.

Путин е безапелационен, че Русия не е хомофобска страна. Но склонността на Запада да одобри хомосексуализма и половата несигурност наподобява прекомерна, излиза наяве от думите му.

" Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, в сравнение с демократичната концепция, която, според мен, в действителност замира ", споделя съветският президент.

По негово мнение демократичните кръгове употребяват проблемите, които изпитва Католическата черква, с цел да я унищожат.

В отговор на изразената от Путин теза ръководителят на Европйския съвет Доналд Туск, който в позицията преди форума, че изрично не приема сходна теза и че " отживялост са авторитаризмът, култовете към личността и властта на олигарсите, даже в случай че от време на време да наподобяват ефикасни ".
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР