LG Electronics обяви откриването на два нови отдела в рамките

...
LG Electronics обяви откриването на два нови отдела в рамките
Коментари Харесай

LG създава отдели, фокусиращи се над роботите и автономния транспорт

LG Electronics разгласи откриването на два нови отдела в границите на програмата за реструктуриране на дейностите си. Става дума за звено, което ще работи над планове в региона на роботиката и такова, което ще се занимава с безпилотните транспортни средства. Шефовете и на двата отдела ще рапортуват непосредствено на изпълнителния шеф на LG.

Досега екипите и разработките в региона на роботиката на LG бяха разпръснати в няколко отдела на компанията под управлението на основния софтуерен управител – главно отделът, отговарящ за решенията за домашни занимания и този, фокусирал се над проучването на материалите и продуктите. Сега обаче двата екипа заработват под общ покрив.

Що се отнася до отдела на компанията, който ще се концентрира над самостоятелния превоз, задачата му е да бъдат създадени и нови AI технологии и да бъдат употребявани в Съединени американски щати и Канада. Усилието е за усилване на конкуренцията със Samsung в региона на изкуствения разсъдък за пазара на Северна Америка.

В различен анонс от тази седмица беше обявено, че шефът на телевизонния бизнес на LG ще се заеме с проблематичните интервенции на компанията в региона на мобилните телфони, в която LG изпитва все по-големи компликации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР