Лейди Гага и маските на Лейди Гага спечелиха най-важните награди

...
Лейди Гага и маските на Лейди Гага спечелиха най-важните награди
Коментари Харесай

Наградите на MTV станаха Шоуто на Лейди Гага

Лейди Гага и маските на Лейди Гага завоюваха най-важните награди и най-вече удивление на тазгодишите Видео музикални награди на MTV (MTV VMA 2020). The Weeknd и Ариана Гранде (чието име в действителност се произнасяло Гранди, само че тя не се сърдела и на Гранде) също не си потеглиха с празни ръце, както и корейския секстет BTS.

Лейди Гага бе оповестена за Артист на годината, с песента Rain on Me (с присъединяване на Ариана Гранде) тя завоюва и в категорията „ Песен на годината “, а за същата ария двете дружно получиха и оценката за „ Най-добра колаборация “. Гага стана и първият насител на новата, основана като че ли особено за нея премията Tricon. Това ще рече тройна икона - в музиката, актьорството, модата и активизма, което в действителност я прави четворна икона, тъй че премията е повече от заслужена. 

Докато получаваше една от статуетките си, Лейди Гага помоли феновете да носят маски, до момента в който получаваше една от Музикалните видео награди на MTV в неделя, и даде персонален образец - дори няколко образеца. Тя показва впечатляваща сбирка от маски, които нямаха тип на купени от супермаркет, или ушити на ръка от вуйна ѝ. Тези маски бяха 100% това, което човек би очаквал от Лейди Гага, дамата, която един път направи фешън изказване от няколко кг сурово месо. 

The Weeknd победи в категорията Видео на годината с видеоклипа към песента „ Binding Lights “ и с изключение на омаян от светлината изглеждаше и обичай по лицето, само че единствено изглеждаше. Същото като в клипа, счупеният нас и насиненото око са реализирани благодарение на грим. Композицията на изпълнителя получи и премията за Най-добра R&B ария.

В новата категория за най-хубаво музикално видео, въведена като резултат от ковид, завоюваха Ариана Гранде и Джъстин Бийбър със Stuck with U “. Южнокорейската бой-сензация BTS станаха Най-добрата група, като завоюваха и наградие за Най-добра поп ария, както и за K-pop ария.

За най-хубав нов актьор бе оповестена Дожа Кет, най-хубава рок ария стана Orphans на “Колдплей ”, най-хубаво алтърнатив осъществяване - Bloody Valentine на Машийн Гън Кели, най-хубава поп ария и най-к-поп ария - On на BTS, което завоюваха и за най-хубава група. Песен на лятото е How You Like That на BLACKPINK.

Въпреки, че церемонията по оповестяването и награждаването на спечелилите в  MTV Video Music Awards се организира с ограничавания заради ковид в Ню Йорк и без фенове, не липсваха и провокации. Например звездата Майли Сайръс дойде в изцяло транспарантна рокля (с черно бельо).

Майли се изяви и по време на събитието като показа първото телевизионно осъществяване на новия си сингъл Midnight Sky а в края на осъществяването яхна гигантска топка, сходна подобна на онази клипа на " Wrecking Ball ", заяви БГНЕС. Но в този момент възседна бляскава диско топка, при това  беше доста по-облечена от предходния път. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР