Това, че водещият кандидат на Европейската народна партия (ЕНП) за

...
Това, че водещият кандидат на Европейската народна партия (ЕНП) за
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер в Пловдив: Показвате колко е важна България в Централна и Източна Европа

Това, че водещият претендент на Европейската национална партия (ЕНП) за европейските избори Урсула фон дер Лайен и ръководителят на ЕНП Манфред Вебер са за първи път са дружно в България демонстрира какъв брой е значима България в Централна и Източна Европа.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Античния спектакъл на Пловдив по време на предизборно мероприятие на ГЕРБ-СДС. Той акцентира, че с доста работа и старания, с поддръжката на Европейската комисия, Европейския парламент и Турция, България е била за образец за нулева незаконна миграция, заяви Българска телеграфна агенция.
 Снимка Facebook профил на Бойко Борисов

Борисов сподели, че при управленческите мандати на ГЕРБ България се е борила за 99 и 98 % асимилиране на еврофондове. Ние би трябвало да защитим България в идващите години и този безпорядък да спре, уточни той. Лидерът на ГЕРБ акцентира, че не позволява Кремъл да се намесва в българската православна черква и никой не може да плаши българските владици в избора на патриарх.

Урсула фон дер Лайен стартира речта си отбелязвайки, че през днешния ден се уважава паметта на Христо Ботев. Тя уточни, че Европа би трябвало да отделя за защита повече и акцентира, че военната помощ към Украйна е значима за съпротивата й против съветската експанзия, само че и за сигурността на Европа. Урсула фон дер Лайен приказва за миграцията, конкурентоспособността на Европа и за поддръжката за земеделските производители. Трябва да насърчим хората да излязат да гласоподават, сподели Лайен и увери, че гласът на България се чува в Европа.
Манфред Вебер: Докато другите единствено основават безпорядък, ГЕРБ е партията на опита и стабилността!
Знам, че ГЕРБ има над 100 хиляди членове и съм впечатлен от Вашата мощ и пристрастеност! Ние сме по-силни от всеки път!

Това сподели президентът на Европейската национална партия Манфред Вебер по време на предизборното мероприятие на ГЕРБ в Античния спектакъл в Пловдив. Той изрази своята убеденост, че идната неделя ГЕРБ ще завоюва и парламентарните, и европейските избори.

" Ние ще продължим да бъдем моторът на Европа през идващите пет години! Докато другите единствено основават безпорядък, ГЕРБ е партията на опита и стабилността ", акцентира Вебер.

По думите му Бойко Борисов е същински европейски водач с потвърден опит.

" Под управлението му  България се причисли към Банковия съюз на Европейски Съюз, резервира границите сигурни и реализира неправдоподобен стопански напредък. Ти даваш на България мощен глас в ЕНП и в цяла Европа ", обърна се Вебер към ръководителя на ГЕРБ.

Манфред Вебер регистрира, че с помощта на положителното ръководство на средствата от Европейски Съюз в България бяха построени освен огромни инфраструктурни обекти като разширенията на софийското метро и автомагистрала „ Тракия “, само че също и домове за възрастни хора, учебни заведения и пътища в селските региони.

" ГЕРБ е същинската проевропейска партия в България. Не всяка партия може да твърди, че е управлявала България сполучливо. ГЕРБ може ", безапелационен беше той.

Президентът на ЕНП напомни, че когато е пристигнало време Мария Габриел да стане министър-председател, както беше контрактувано с сътрудниците от държавното управление, те нарушиха сделката. Те предадоха обещанието си за непоклатимост пред българските жители, сподели той.
 Манфред Вебер на работна среща с претендентите на ГЕРБ-СДС за членове на Европейския парламент. Снимка Facebook профил на Бойко Борисов

Вебер предизвести, че пред смъртната заплаха от крайната десница в България и Европа не можем да се допусне такава безнаказаност.

" ГЕРБ е единствената партия, която може да победи крайната десница и да обезпечи положително ръководство за България! Ето за какво вие ще спечелите изборите ", добави той.

Манфред Вебер посочи, че при държавното управление на Бойко Борисов границите на България бяха сигурни и той беше един от първите водачи, които предизвестиха Европа за неконтролираната миграция.

" Спомням си, че посетих границата сред Европейски Съюз и Турция с Бойко преди пет години. И двамата знаехме, че Европа се нуждае от нова миграционна политика, която подсигурява сигурността на нашите жители, приема нуждаещите се, само че също по този начин затваря границите ни за заканите. Това ни струваше доста старания. Борихме се против безотговорността на крайната десница и наивността на левицата ", регистрира Вебер и добави: " Сега Европа има пакт за миграцията, който пази нашите граници, както и нови съглашения с Тунис и Египет за битка с трафикантите на хора.

Скъпи другари, това е наш триумф! Другите приказват, ние намираме решения! "

Президентът на Европейската национална партия предизвести, че  работата не е свършена.

" През идващия мандат ще увеличим броя на чиновниците на Frontex на 30 000, с цел да защитим границите си. За да подсигурим границите си, би трябвало да създадем още една крачка - и мисля, че ГЕРБ е единствената партия, която може да го направи: Необходимо ни е България и Румъния да станат пълноправни членки в Шенген! Това е добре за бизнеса, добре е за сигурността, добре е за Европа ", сподели още той.

В речта си Манфред Вебер загатна още, че би трябвало да се даде опция на младите да останат покрай дома си и да създадат родината си по-богата!

" И ние не желаеме най-хубавите студенти да напущат Европа и да вървят по Харвард или Оксфорд, а да основат най-иновативните университети в Европейския съюз. Например, в нашата Европа студентите ще намерят най-хубавите университети в Европа, като да вземем за пример в София и Пловдив. Трябва ни повече ГЕРБ, повече Мария Габриел в Европейския съюз ", безапелационен беше той.

Като най-важното предизвикателство, от което зависи бъдещето на Европа, Вебер дефинира сигурността.

" Вие, българите, добре познавате опасността: Русия ви диша във врата, от другата страна на Черно море. Крайнодесните " Алтернатива за Германия " и " Възраждане " може да си мислят, че като са марионетки на Путин, той ще ги пази. Събудете се! За да спрем Путин, би трябвало да му покажем, че сме мощни, а не слаби ", акцентира той.

" Скъпи Бойко, скъпа Мария, скъпи Росен, благодаря ви за водачеството за Европа и България! Скъпи другари от ГЕРБ, благодарим ви, че сте партията на новите работни места, сигурността и Европа в България! Заедно ще победим ", приключи президентът на Европейската национална партия.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР