Левски спечели първа победа в новото първенство. При това убедителна

...
Левски спечели първа победа в новото първенство. При това убедителна
Коментари Харесай

Левски с първа победа, громи Монтана

Левски завоюва първа победа в новото състезание. При това безапелационна - " " сините " разгромиха Монтана като посетители с 4:0.

За първи път през този сезон Левски поведе в резултата. Голът е трети за Спиерингс с екипа на столичани от 16 мача, като всичките са вкарани надалеч от " Герена ".

В 42-та минута Станислав Иванов се пребори за топката, като пресира Петров, тя попадна в Паулиньо, който с прекрасен изстрел с левия крайник удвои.

На почивката Спасов размени Петър И. Петров с Валери Христов, само че това не спря офанзивата на столичани, които в 47-ата минута към този момент водеха с три гола. Отново Спиерингс се разписа, като вкара за първи път в кариерата си два гола в един мач за Левски.

В 67-та минута десният бранител на " сините " Найденов стреля от дъгата на наказателното поле, топката излъга Орлинов и влетя във вратата му за четвърти път.

До края на мача нямаше нищо изключително и безапелационният резултат се резервира. Така Левски към този момент има 4 точки и се придвижи в средата на таблицата в Първа лига.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР