Левски ще изиграе четвъртата контрола от лятната си подготовка днес.

...
Левски ще изиграе четвъртата контрола от лятната си подготовка днес.
Коментари Харесай

Левски показва отбора днес

Левски ще изиграе четвъртата контрола от лятната си подготовка през днешния ден. Сините ще се изправят в Правец против кипърския гранд АПОЕЛ Никозия. Проверката ще започва в 18:00 часа и ще бъде излъчена директно по Диема Спорт 3. От нея значително ще стане ясно и по какъв начин ще наподобяват столичани в първия формален мач за новия сезон, написа " Тема Спорт ". В откриващия дуел сините ще одобряват на стадион „ Георги Аспарухов “ ФК ЦСКА 1948 Сф в събота, 15 юли от 18:45 часа.

Днес Николай Костов ще заложи на единайсеторката, на която има намерение да разчита и седмица по-късно. Треньорът към този момент направи някои настройки по отношение на предшествениците. Той промени схемата на игра на 4-1-4-1. Една от алтернативите пред наставника, която би трябвало да реши с помощника си Божидар Митрев, е кой да застане под рамката. Пламен Андреев и Николай Михайлов получиха еднообразно игрово време, като по-голям е шансът 18-годишният пазач да започва на вратата. В отбрана Костов ще заложи на познатите имена – Петрис, Сундберг, Димитров и Цунами. Съществува опция Кордоба да стартира, само че е по-вероятно той да бъде запаса в първите кръгове. Панамецът не е в оптимално положение, откакто дълго лекува травма. За момента свръзката сред защитата и халфовата линия ще бъде изпълнявана от Краев. Снажният полузащитник може да излезе и по-напред за сметка на Митков, който е по-повратлив и изобретателен. По крилата ще нападат Велтон и Роналдо, а в средата ще е Ивелин Попов. На върха на офанзивата ще работи Рикардиньо.

Ако Левски показа нов до началото на сезона, то на него ще му е належащо малко време и в първите мачове ще бъде запаса. Сините чакат до дни Георги Миланов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР